Vær opmærksom på at købe elektrisk tur på biler

Med udviklingen af ​​videnskab og teknologi er mange intelligente produkter populære i folks liv.Og i mange nye børnelegetøj er elbiler meget elsket af børn, så hvad er elkørsel på biler?

Elektrisk tur på biler er et nyt børnelegetøj, børn kan køre alene, eller samspil mellem forældre og barn!Det er et simuleret elektrisk billegetøj drevet af en motor og sikkert at betjene.Denne nye tur på legetøj lader ikke kun børn lege med glæde, men også forældre-barn-interaktionen kan styrke deres følelser.

Da el-kørslen på bil er så god, hvordan skal vi så vælge el-kørslen på biler korrekt?

1. Afklar først og fremmest de forskellige betjeningsfunktioner af den elektriske køretur på biler for ikke at lade børnene blive udsat for fare under operationen.
2. Hastigheden på den elektriske tur på biler bør ikke være for høj (3-5 km/t er bedre) for at undgå ulykker for børn, når de kører.
3. Hvis børnene stadig er små, bør du vælge en el-tur på bil med en sikkerhedssele til dem.
4. Vær opmærksom på, om el-kørslen på bilens materiale er miljøvenlig, og plastikken er tyk.
5. Det genopladelige batteris ydeevne: Den gode elbil og den dårlige elbil er meget forskellige i batteriets lagerkapacitet og holdbarhed, hvilket er det samme som de voksne elbiler.
6. Inden vi køber, bør vi først overveje sikkerheden og komforten ved køreturen på biler, og lad os ikke fascinere af deres smukke udseende.
7. Før vi bruger det, må vi hellere læse instruktionerne omhyggeligt.Kun på denne måde kan vi lære om, hvordan man bruger turen på biler korrekt og samtidig har det sjovt.


Indlægstid: 22-2-2023