Aldersguide til børnene Ride On Cars

Der er forskellige størrelser og typer kørsel på biler på markedet nu. Her er en aldersguide, som dine kunder kan vælgebørn køre i bil.

 

Alder 2 år - 18 måneder

For meget små børn er en enkel og langsom hastighed bil mere egnet til dem. Som f.eksfod til gulv bil, Gyngebil, balancecykler og småbørnskørsel på biler. Balancecyklerne kan hjælpe børnene med at udvikle deres balancesans. Småbørnsturen på biler er fantastisk til babyens motorik, kørsel fra fod til gulv og svingvognen har brug for børn, der bruger deres foder, så kan bilerne køre fremad. børn kan få fysisk aktivitet under deres legetid.

tur til fods i bil

Alder 3 til 5 år

For børn på 3-5 år bliver de allerede dygtige fra balancecyklerne,tur til fods til gulv, de bil prøve den udendørs elektrisk tur på biler.

SelvomEl-tur på biler med batteriet og hastigheden på det er hurtigere end fod til gulv biler, er det med fjernbetjeningen. Og fjernbetjeningsfunktionen er prioriteret frem for fodpedalfunktionen, så sikkerheden ved køreturen på bilen kan garanteres. Den elektriske køretur på bilen har rattene, musikafspilleren, forlygterne, som ikke kun træner børnenes færdigheder i at køre, kan hjælpe med at berolige børnene.

 

En ting, du skal være opmærksom på, er bedre at vælge lavhastighedsbiler til små børn. Og 6V batteri eller 12V batterikøre i biler mere egnet til denne alder.

 køre i bil

Alder 5 til 8 år

 

For børn i alderen 5 til 8 år er deres motoriske færdigheder dygtige, og de kan nemt navigere på rattene, de kan overveje at køre i større størrelse på biler med stort batteri, 4 motorer, hurtigere hastighed.Kør på bilerbedre overveje såsom UTV, ATV, Jeep. Batteri kan vælge 12V batteri eller 12V *2 batteri, 24V*1 batteri, hvilket vil give en mere livagtig køreoplevelse.

24V tur på bil


Indlægstid: 29-jul-2023